- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
62. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'ndan iki filmi seyirciyle buluşturdu. Tunç Davut'un yönettiği "Kesilmiş Bir Ağaç Gibi" ve Ragıp Ergün'ün yönettiği "Noir", AKM Aspendos Salonu'ndaki gösterimlerin ardından seyircilerle buluştu.
Orta Sınıf Ailenin Çöküşü
"Kesilmiş Bir Ağaç Gibi" filminin gösterimi sonrasında düzenlenen söyleşiye yönetmen Tunç Davut, yapımcı-senarist Sinem Altındağ, ortak yapımcı Can Yılmazer ve oyuncular katıldı. Yönetmen Davut, filmin konusuna bir haberde rastladığını belirterek, "Senaryoyu çalışırken göçmenlere ve toplumsal yapıya bakma ihtiyacı hissettik. Öykü, aile ilişkileri, ötekileşme, toplumsal yapı, sınıfsal ayrımlar ve vicdan üzerine şekillenmeye başladı" dedi.
Sanat ve Toplumsal Gerçeklik
Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan "Noir" filminin gösterimi sonrasındaki söyleşiye ise yönetmen Ragıp Ergün, yapımcı Özlem Öçalmaz ve oyuncular katıldı. Yönetmen Ergün, "Tek tercihim vardı; zamana çentik atmak. Sanatın, zamanın ruhuna bir imza ya da bir işaret koyması gerektiğine inanıyorum. Kadın cinayetleri de azımsanacak, stilize edilecek bir konu değil" ifadelerini kullandı.
Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















