Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Yeşilay'dan yeşil İzmir adımı

GÜNDEM

Büyükşehir, bakımevi ile Kocaeli’yi kucaklıyor

GÜNDEM

Bursa'nın lezzetleri gün yüzüne çıkıyor

GÜNDEM

“İzmir Fotoğrafhanesi” sergisi, fotoğrafçılık tarihine ışık tutacak

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 22.08.2025 15:13 Güncelleme: 22.08.2025 15:13
AKKESE MAHALLESİ’NİN BETON YOL HASRETİ SONA ERDİ

Altınordu Belediyesi Beton Yol Yatırımlarına Devam Ediyor

AKKESE MAHALLESİ’NİN BETON YOL HASRETİ SONA ERDİ

Altınordu Belediyesi, uzun yıllardır yol sorunu yaşanan Akkese Mahallesi Yukarı Sokak Düver Mevkii’nde vatandaşları, hayalini kurduğu yola kavuşturdu. Geçtiğimiz yıl bölgede başlatılan yol genişletme çalışmalarının ardından rahat bir nefes alan vatandaşların yüzü bu kez yolun betonla kaplanmasıyla güldü.

Kırsal mahallelerde ulaşım konforunu artıran yatırımlarını sürdüren Altınordu Belediyesi, Akkese Mahallesi Yukarı Sokak Düver Mevkiinde yıllardır yaşanan yol sorununu da çözüme kavuşturdu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl bölgede yapılan çalışmalarla 700 metre uzunluğunda 3 metre genişliğindeki yol, mahalle sakinlerinin bahçe ve tarlalarından yer vermesiyle 6 metreye çıkarıldı. Genişletme çalışmalarının ardından rahat bir nefes alan mahalle sakinlerinin yüzü bu kez beton yol çalışmasıyla güldü. Altınordu Belediyesi’nin girişimi ve Ordu Valiliği YİKOB iş birliğiyle yol, betonla kaplanarak modern ve konforlu bir hale getirildi. Tamamlanan çalışmalar sayesinde hem araç hem de yaya ulaşımı daha güvenli ve rahat hale gelirken, mahalle sakinleri de büyük sevinç yaşadı.

MUHTAR MANAV: YOLUMUZ AVRUPA STANDARTLARINA GELDİ

Akkese Mahalle Muhtarı Ömer Manav, “Bu sokağımızda bir gazimiz yaşıyor ve 30 hanemiz bulunuyor. Yolun bozuk olması nedeniyle hem gazimiz hem de vatandaşlarımız çok güçlük çekiyordu. Bu yolumuzda geçen yıl bu zamanlar belediyemiz tarafından bir genişletme çalışması yapmıştık. Akabinde bu yıl da yaklaşık 700 metre uzunluğundaki yolumuza beton döküldü. Şu anda gayet güzel oldu. 20 santim kalınlığında en az 6 metre genişliğinde bir yolumuz oldu. Vatandaşlarımız çok memnun. Önceden bu yolumuz hem dardı hem de stabilize bir haldeydi. Önceden buradan araba geçemiyordu. Geçince de toz duman oluyordu. Şimdi o toz ve dumandan da kurtulduk. Yine vatandaşlar rampadan inip çıkamıyordu. Şu anda en lüks model arabalar inip çıkar vaziyete geldi. Yolumuz yani Avrupa standartlarına geldi. 10 numara oldu. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

GAZİ ŞEKEROĞLU: 100 SENELİK MAHALLEMİZE HİZMET GELDİ

1997 yılında Kuzey Irak’ta yürütülen terörle mücadele operasyonları sırasında mayın patlaması sonucu gazi olan Albay İbrahim Şekeroğlu, “Buranın eski hali içler acısıydı. Araçlar zor çıkıyordu. İki araç karşılıklı geldiği zaman bir tanesi en az 150 metre geri geri gitmek zorunda kalıyordu. Ciddi anlamda sıkıntımız vardı. Şu anda çok güzel bir şekilde yapıldı. Bu nedenle Altınordu Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye çok teşekkür ediyorum. 100 senelik mahallemize en iyi şekilde hizmet geldi. Burada artık çok rahat bir şekilde yürüyebiliyorum. Çünkü artık takılma olasılığım yok. Yağmur yağdığı zaman çamur olacak, kayacak kaygım bitti” diye konuştu.

“25 YILDIR BİZ BU YOLU BEKLİYORDUK”

Mahalle sakinlerinden Ayşe Yılmaz, “Yollardan çok şikayetçiydik. 25 yıldır biz bu yolu bekliyorduk. Çok şükür Allah’a. Şu anda yapılan hizmetten çok memnunuz. Ulaş başkana da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“BU YOL SIKINTIMIZ DEDELERİMİZDEN BU YANA VARDI”

Bir diğer mahalle sakini Cevat Özay, “1938 senesinden beri bu mahallede yaşıyorum. Bu yol sıkıntımız dedelerimizden bu yana vardı. Altınordu Belediye Başkanımız sayesinde geçen sene bu yolun açılması için çalışma başlatılmıştı. Şimdi beton döküldü. Çok memnunuz. Sağ olsunlar, var olsunlar. Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

Diğer mahalle sakinleri de yol çalışması için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür etti


Ordu,Altınordu Belediyesi
belediye365.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti