- İMSAK 05:43
- GÜNEŞ 07:08
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:18
- YATSI 20:37
-
BIST 100
15915,71%-1,07
-
DOLAR
44,18% -0,07
-
EURO
50,65% 0,23
-
GRAM ALTIN
7068,59% -0,93
-
Ç. ALTIN
11433,44% -1,17
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Meteoroloji'nin tahminlerine göre Akdeniz, Doğu Karadeniz, Kütahya ve çevresinde sağanak yağış bekleniyor. Marmara'da rüzgar saatte 30-50 km esebilir. İç Anadolu'da sıcaklıklar 2-4 derece artarken, diğer bölgelerde değişiklik olmayacak.
ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 Ağustos Salı gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı.
Buna göre Türkiye'nin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz’in parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bolu ve Ordu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın; Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde kuzeyli, güney ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’da kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının ise İç Anadolu'da 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde de önemli bir değişiklik olmayacağı belirtildi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















