Tarih: 02.02.2021 20:04

Ak Parti Sarıyer'de Halil İbrahim Kurşun dönemi başladı

Facebook Twitter Linked-in

Mustafa Yener Spor Salonunda pandemi tedbirleri kapsamında sadece delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Olağan genel kurulda Halil İbrahim Kurşun, yeni ilçe başkanı olarak görevi devraldı. Çok sayıda Milletvekilinin katıldığı genel kurulda, eski başkan Hüseyin Cevahiroğlu ve İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ta bir konuşma yaparak, kongrenin Sarıyer ve İstanbul halkına hayırlı olması dilendi.

Başkanlığa seçilmesi nedeniyle bir açıklama yapan Halil İbrahim Kurşun, “İnandığı Yolda Yürüyen” tüm Ak Partili dava arkadaşlarımla kardeşliğimizin pekiştiği AK Parti Sarıyer 7. Olağan Kongremizi, siz basın mensuplarımızın değerli katılımları ile gerçekleştirdik. 
Devlet yatırımlarımızdan, AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza; Sarıyer Belediye başkanlığı yaptığımız günlerden, bugün de ilçe başkanlığı olarak ara vermeden devam ettiğimiz Sarıyer’imize hizmet yarışımızın; adını bildiğimiz kadar bilmediğimiz pek çok mimarı var. Huzurunuzda bugüne dek bu davaya hizmet etmiş, emek vermiş, İlçe başkanlarımızdan, yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımıza, mahalle teşkilatlarımızdan, gençlik kolları ve kadın kollarındaki arkadaşlarımıza kadar tüm dava arkadaşlarıma, bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Bugüne dek olduğu gibi; bugün de çıkarların değil, ortak hedef ve hayallerin peşinden giden dava arkadaşlarımızla birlikte, uzun soluklu bir yola çıkıyoruz. Sarıyer mozaiğine, kültürüne, kalitesine yakışan; kendi alanlarında liyakat sahibi dava arkadaşlarımızdan müteşekkil bir ekip kurmaya gayret ettik. Rabbim niyetimizi ve çabamızı kabul eylesin.   
Böyle hizmet geçmişi olan ve böyle ümit veren bir teşkilatla çalışacağım için onurluyum. Bizlere böyle değerli bir görev tevdi eden başta başkanım ve yönetimi olmak üzere, partimizin tüm yöneticilerine teşekkür ediyorum. 
İşte İstanbul, İşte Sarıyer, işte ülkesine sevdalı olan AK Partinin inançlı teşkilatları. Önümüzdeki yol uzun. Azalmadan çoğalacağız. Bölünmeden bütünleşeceğiz. Yorulmadan koşacağız. 
Ey Sarıyer, ey İstanbul, Ey Türkiye, sana söz veriyoruz. Her zaman bu teşkilat senin hizmetkarın kalacak. Senin için daha güçlü yarınlar inşa etmek için “inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz”. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Muhabbetle hepinizi selamlıyorum, Allah’ın Rahmeti ve Bereketi üzerinize ve üzerimize olsun." açıklamasında bulundu.  
İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Resim

Resim

Resim

Resim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...