Tarih: 28.12.2020 20:28

Ak Parti İstanbul ilçe adayları belli olmaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığının Geniş Katılımlı Etkinliklerin Ertelenmesi konulu genelgesi doğrultusunda siyasi partilerin il ve ilçe kongrelerinin 1 Mart tarihine kadar ertelenmesi nedeniyle yapılamayan genel kurullar nedeniyle Ak Parti İstanbul'da Genel Merkezce ilçe başkanlıklarına atamalar yapıldı.

İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak tarafından twetter hesabından yapılan açıklamada, Sarıyer, Beşiktaş, Avcılar, Bahçelievler, Eyüpsultan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Kadıköy ve Üsküdar ilçe başkan adaylarının Genel Merkezle yapılan istişareler neticesinde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla belirlendiği belirtildi.

Yapılan açıklama Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Halil İbrahim Kurşun, Beşiktaş İlçe Başkanlığı’na Bahriye Tülin Hattat, Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’na Muhammet Vanlıoğlu, Avcılar İlçe Başkanlığı’na Abdullah Küçükoğlu, Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na Fatih Tuna, Bağcılar İlçe Başkanlığı’na Rüstem Tüysüz, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’na Fatih Aydemir, Kadıköy İlçe Başkanlığı’na Av. Fatih Kaya, Üsküdar İlçe Başkanlığı’ns Erdem Demir atandı.

Sarıyer İlçe Başkanlığı genel merkezin adayı olarak açıklanan Halil İbrahim Kurşun ismi Sarıyer siyaset dünyasında şok etkisi yarattı. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Mezarlıklar Müdürü olarak görev yapan ve aslen Sivas'lı olan Halil İbrahim Kurşun'un adı siyaset kulislerinde gezen adaylar arasında olmaması nedeniyle sürpriz olarak değerlendirilirken yine adı Sarıyer İlçe Başkan Adayları arasında anılan mevcut yönetim kurulu üyesi Tülin Hattat'ın ise Beşiktaş İlçe Başkan adayı olarak açıklanmasıda ikinci bir sürpriz olarak değerlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...