- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,00
-
EURO
51,29% -0,07
-
GRAM ALTIN
6650,41% 0,43
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
AFYONKARAHİSAR'DA RAMAZAN BİR BAŞKA YAŞANDI
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Şenlikleri, son haftasında yoğun katılım ve coşkuyla tamamlandı. Bir ay boyunca süren etkinlikler, vatandaşların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirirken, Ramazan’ın manevi atmosferi şehrin dört bir yanında hissedildi.
ZAFER MEYDANI’NDA DOLU DOLU PROGRAMLAR
Şenliklerin son haftasında Zafer Meydanı rengarenk etkinliklere ev sahipliği yaptı. Çocuk etkinliklerinden geleneksel oyunlara, Hacivat-Karagöz gösterilerinden aşık ile maşuk oyunlarına kadar pek çok etkinlik vatandaşlarla buluştu.
Hafta boyunca geleneksel Ramazan eğlenceleri, Nasreddin Hoca hikâyeleri, yeniçeri kılıç-kalkan gösterileri, gölge oyunları ve sahne performansları büyük ilgi gördü.
KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE ANLAMLI KAPANIŞ YAPILDI
Ramazan Şenlikleri, Afyonkarahisar Belediye Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Kahramanlık Türküleri Konseri” ile sona erdi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda duygu dolu anlar yaşandı.
BAŞKAN VATANDAŞLARLA BULUŞMAYI SÜRDÜRDÜ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Ramazan ayı boyunca olduğu gibi son haftada da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti. Farklı programlarda hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaşan Başkan Köksal, Ramazan’ın ruhuna uygun olarak dayanışma ve paylaşma vurgusu yaptı.
Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















