- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% 0,25
-
GRAM ALTIN
6453,55% 0,47
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış; İl Başkanı Ekrem Çadır, Merkez İlçe Başkanı M. Fatih Olgun ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret etti.
ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İGC'ye gerçekleştirilen ziyarette; Adıyaman’ın güncel sorunları, deprem sonrası yeniden yapılanma süreci ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde yerel basının üstlendiği sorumluluklar ele alındı.
Ziyarette konuşan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, yerel basının toplum ile devlet arasında güçlü bir köprü olduğunu belirterek, özellikle deprem sonrası yürütülen çalışmaların sağlıklı şekilde kamuoyuna aktarılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
İstişare kültürüne önem verdiklerini ifade eden Milletvekili Alkayış, basın camiasından gelen yapıcı eleştiri ve önerilerin Adıyaman’ın geleceği açısından kıymetli olduğunu dile getirdi. Şehrin kalkınması, sosyal hayatın güçlenmesi ve birlik beraberliğin pekişmesi adına basınla diyalog halinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















