- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,87% -0,01
-
GRAM ALTIN
7307,94% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda 3’ü ağır olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.
ADIYAMAN (İGFA) - Alınan bilgilere göre, Kahta ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan tartışma, büyüyerek şiddetli kavgaya dönüştü.
Tarafların birbirlerine bıçak ve silahlarla saldırması sonucu ortalık adeta savaş alanına dönerken, olayda 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, kavganın çıkış nedeni ve olaya karışan şahısların tespiti için çalışmalar sürüyor.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















