Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, gençlerin eğitim ve sosyal yaşamlarında destek olmaya devam ediyor.
Büyükşehir Gençlik Meclisi, üniversite öğrencilerinin final dönemi motivasyonunu artırmak amacıyla Konya'daki üniversitelerde ikram etkinliği düzenledi.
Gençlik Meclisi üyeleri, KTO Karatay Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin Mühendislik, Uzay ve Havacılık, Ahmet Keleşoğlu Eğitim, Siyasal Bilgiler ile Sosyal ve Beşeri Bilimler fakültelerinde ve Selçuk Üniversitesi'nin Erol Güngör ile Süleyman Şah kütüphanelerinde ders çalışan öğrencilere ikramları ulaştırdı.
Final haftasının yoğun temposunda öğrencilere moral vermeyi amaçlayan etkinlik, gençlerden ilgi gördü. Öğrenciler, sınav döneminde yanlarında olan Gençlik Meclisi'ne teşekkür ederken, ikramlar memnuniyetle karşılandı.