Tarih: 01.01.2026 13:54

İzmit Oyuncak Müzesi Birinci Yılını Etkinliklerle Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi'nin birinci yıl dönümü, atölyeler, animasyonlar ve sürpriz hediyelerle kutlandı. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, çocuklarla birlikte pasta kesti.

İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi'nin birinci yılı, çocuklar ve aileleri için hazırlanan etkinliklerle kutlandı. Sabah saatlerinden itibaren yoğun ilgi gören kutlama programında, aileler gün boyu düzenlenen atölye çalışmalarına katıldı.

Başkan Hürriyet Çocuklarla Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kutlama programı boyunca çocuklarla yakından ilgilendi ve ailelerle sohbet etti. Atölyelerde hazırlanan çalışmaları inceleyen Hürriyet, çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Birinci Yıl Pastası Kesildi

Başkan Hürriyet, kutlamalar kapsamında çocuklarla birlikte Oyuncak Müzesi'nin birinci yıl pastasını kesti. Müzenin çocuk kahkahalarıyla dolmasının kendileri için gurur verici olduğunu belirten Hürriyet, bu özel günü birlikte kutlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Gün Boyu Süren Atölyeler

Müzede, ahşap çubuktan kukla yapımı, hatıra kartı, parti maskesi ve temalı boyama atölyeleri düzenlendi. Çocuklar, sim, pul, şönil ve keçeli kalemler gibi malzemeler kullanarak renkli hatıra eserler hazırladı.

Aileler İçin Nostaljik Gezi

Çocuklarıyla müzeyi gezen veliler, sergilenen tarihi oyuncaklarla birlikte nostaljik bir yolculuğa çıktıklarını dile getirdi. Kurulan fotoğraf çekim köşelerinde ise aileler, gün boyunca eğlenceli anılar biriktirme fırsatı buldu.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...