Tarih: 29.01.2026 20:18

Çanakkale'de Babalar, Çocuk Gelişimi İçin Bir Araya Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Çanakkale Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Barbaros, Esenler ve Troia Sosyal Yaşam Evleri'ndeki oyun etkinliklerine katılan çocukların babaları, Barbaros Sosyal Yaşam Evi'nde düzenlenen "Babaların Birlikteliği" programında buluşuyor.

Haftalık Buluşmalarla Eğitim Desteği

Her hafta perşembe akşamı 19:30 ile 21:30 saatleri arasında gerçekleştirilen buluşmalarda, 3-6 yaş dönemine yönelik doğru ebeveynlik yöntemleri konusunda destek sağlanıyor. Çalışma kapsamında; şiddet ve olumsuz etkileri, öfke kontrolü, aile tutumları, olumsuz davranışların azaltılması ile çocukların bedensel, zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimi için yapılması gerekenler ele alınıyor.

Çocuk Haklarından Kaliteli Zaman Geçirmeye

Programda ayrıca çocuk ihmal ve istismarı, çocuk hakları, beslenme ve çocukla kaliteli zaman geçirme gibi konular da işleniyor.

Sağlıklı İletişim ve Güçlü Aile Hedefi

Çanakkale Belediyesi'nde görevli eğitim uzmanları tarafından yürütülen programın amacı, babaların çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurmalarını sağlamak ve aile içi ilişkileri güçlendirmek olarak belirtiliyor.


29.01.2026 14:08

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...